Forum Technolgii Żywności


#16 2013-02-05 13:03:33

olaaa

Użytkownik

Zarejestrowany: 2012-02-06
Posty: 29
Punktów :   

Re: egzamin u prof. Kopcia

w takim razie ja idę w piątek z wami, Damian i Ada, jeżeli nikt inny już z wami nie idzie

Offline

 

#17 2013-02-05 15:24:13

 Anita

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2012-02-08
Posty: 6
Punktów :   

Re: egzamin u prof. Kopcia

Ja chcę zdawać w czwartek. Dużo osób jest na czwartek?

Offline

 

#18 2013-02-05 15:40:38

 Agata_K

Użytkownik

Zarejestrowany: 2012-02-06
Posty: 14
Punktów :   

Re: egzamin u prof. Kopcia

Nie wiem dlaczego nie ma mojego postu, gdzieś go wcięło? Ja też chce zdawać w czwartek

Offline

 

#19 2013-02-05 16:16:07

Żaneta

Użytkownik

Zarejestrowany: 2012-02-08
Posty: 31
Punktów :   

Re: egzamin u prof. Kopcia

Prof. mówił, że do 9 os. na pt, reszta w czwartek ma przyjść.

Offline

 

#20 2013-02-06 15:19:38

Kasia_K

Użytkownik

Zarejestrowany: 2012-02-06
Posty: 13
Punktów :   

Re: egzamin u prof. Kopcia

Ja też rezerwuję piątek A więc jest nas już 7 osób.

Ostatnio edytowany przez Kasia_K (2013-02-06 17:00:16)

Offline

 

#21 2013-02-06 17:05:36

Martyna

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2012-02-06
Posty: 6
Punktów :   

Re: egzamin u prof. Kopcia

Na którą godzinę w czwartek idziemy?

Offline

 

#22 2013-02-06 18:39:58

Zajac

Użytkownik

Zarejestrowany: 2012-02-06
Posty: 31
Punktów :   

Re: egzamin u prof. Kopcia

Kupujemy mu jutro pączusia?

Offline

 

#23 2013-02-07 11:30:51

Żaneta

Użytkownik

Zarejestrowany: 2012-02-08
Posty: 31
Punktów :   

Re: egzamin u prof. Kopcia

Czy możecie napisać pytania jakie prof. zadawał ?

Offline

 

#24 2013-02-07 12:30:56

Marta

Użytkownik

Zarejestrowany: 2012-02-06
Posty: 37
Punktów :   

Re: egzamin u prof. Kopcia

W pierwszej turze było tak:
Pierwsza osoba - salceson
Druga osoba - poprawić pierwszą osobę (surowiec)
Trzecia osoba - pasztet
Ogólnie szybko i bezboleśnie

Offline

 

#25 2013-02-07 15:33:06

doris_gray

Użytkownik

Zarejestrowany: 2012-02-20
Posty: 13
Punktów :   

Re: egzamin u prof. Kopcia

Ogólnie to dziś u prof. na tapecie było wszystko co związane z peklowaniem... fosforany, azotyny, askorbiniany/izoaskorbiniany itp... rola, mięso PSE, wykorzystanie mięsa z podudzi/udowego w technologii.

Ostatnio edytowany przez doris_gray (2013-02-07 15:37:34)

Offline

 

#26 2013-02-07 15:55:12

Żaneta

Użytkownik

Zarejestrowany: 2012-02-08
Posty: 31
Punktów :   

Re: egzamin u prof. Kopcia

dziekuję za odp. jakby ktoś miał ochotę jeszcze podzielić się pytaniami to dziękuję i poproszę:P jestem ciekawa czy o białka pytał...

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
www.1czs2.pun.pl www.simsony.pun.pl www.dashnaruto.pun.pl www.gradragonballz.pun.pl www.nsaiirok11-13.pun.pl